Polițiștii din Mureş au deschis o anchetă după ce, în urmă cu peste o săptămână, mai multe persoane s-au bătut în stradă, în oraşul Reghin. În imaginile care surprind incidentul se vede cum cei implicați în bătaie smulg coșurile stradale pentru gunoi, folosindu-le pe post de arme, iar unul dintre scandalagii foloseşte un obiect care pare a fi o sabie.

Citește și: Scandal la Mitropolia Clujului

Conform datelor furnizate, marţi, de Poliția Judeţeană Mureş, incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 9 aprilie, în jurul orei 5:00, faţa unui local din Reghin.

Scandal uriaș în stradă

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Reghin, s-a stabilit că altercația s-a produs între şase bărbaţi, toţi din aceeaşi localitate. Urmare a activităților specifice desfăşurate, la data de 12 aprilie 2023, faţă de cei şase bărbaţi, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, au transmis oficiali din cadrul Poliţiei. marţi, după ce imagini cu incidentele violente au fost publicate în presa locală.

Imaginile arată cum mai multe persoane se încaieră în stradă. Unul dintre cei implicaţi foloseşte un coş stradal de gunoi, cu care aruncă după alţi bărbaţi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru omor

La un moment dat, un bărbat îl loveşte pe un altul, căzut la pământ, cu ceva ce pare a fi o sabie sau o macetă.

Oficialii IPJ Mureş nu precizează dacă ancheta a fost deschisă în urma unor plângeri din partea celor implicaţi, sau dacă poliţiştii sau fost sesizaţi de către martori.

Citește și: VIDEO- Scandal de proporții în fața unui club la Iași. Un cunoscut afacerist a fost implicat

Dosarul vizează infracțiuni de lovire sau alte violențe, distrugere, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere fără permis de conducere.

Citește și: Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei și iubitul acesteia au anunțat ce se va întâmpla cu copiii artistei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si