Close sidebar
Close sidebar

Bataie de joc! Salarii de mizerie pentru refugiati. Germania nu ofera nici macar 4 lei pe ora pentru imigranti

Guvernul German pregateste o suta de mii de locuri de munca pentru refugiati.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Baiaie de joc! Salarii de mizerie pentru refugiati. Germania nu ofera nici macar 4 lei pe ora pentru imigranti
Guvernul German pregateste o suta de mii de locuri de munca pentru refugiati. Vor putea aplica pentru aceste posturi, de muncitori necalificati, cei care nu au înca drept de rezidenta. Slujbele sunt create special pentru ei, în centrele de azil.
Oficial, masura este menita sa faciliteze integrarea imigrantilor. Dar munca lor este remunerata cu doar 80 de eurocenti pe ora.
În Germania, o oferta similara este si pentru somerii, care nu mai muncesc de mult timp si care primesc 1 euro si 5 centi pe ora.

Vor putea aplica pentru aceste posturi, de muncitori necalificati, cei care nu au înca drept de rezidenta. Slujbele sunt create special pentru ei, în centrele de azil.

Oficial, masura este menita sa faciliteze integrarea imigrantilor.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Dar munca lor este remunerata cu doar 80 de eurocenti pe ora.

În Germania, o oferta similara este si pentru somerii, care nu mai muncesc de mult timp si care primesc 1 euro si 5 centi pe ora.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI