Close sidebar
Close sidebar

Bataie intre doua eleve in fata scolii din comuna buzoiana Luciu. Si-au impartit pumni si picioare in aplauzele colegilor

Scoala a devenit ring de box pentru toti mai multi elevi din toata Romania. Clipuri cu batai in salile de clasa sunt din ce in ce mai la moda sa fie postate pe retelele de socializare, dar acest lucru nu face decat sa arate cat de jos a ajuns Sistemul Educational din Romania.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ultima astfel de filmare vine din judetul Buzau, acolo unde doua eleve si-au impartit pumni si picioare in fata scolii din comuna Luciu.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Colegii lor au filmat intreaga scena si ulterior au urcat materialul pe retelele de socializare.

Fetele sunt eleve in clasa a VIII-a si se pare ca motivele incaierarii sunt neintelegerile adolescentine, totul pornind de la niste "barfe" care o vizau pe una dintre batausele implicate in scandal.

Bataia este totusi oprita de unul dintre baietii aflati la fata locului, baiat care reuseste sa le desparta pe cele doua.

Scandalul a ajuns si in atentia Politiei, iar in acest sens s-a deschis si o ancheta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI