O promotie la hartie igienica, la un hypermaket din Braila, i-a facut pe multi sa se calce in picioare. Cei mai aprigi au reusit sa puna mana pe baxurile cu role parfumate, iar ceilalti au ramas cu mana goala.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Si-au dat coate si s-au imbrancit pentru a prinde un pachet cu hartie igienica, dar... nu orice fel. Doar din aceea cu aroma de piersica.
Zeci de braileni au dat navala la propriu pentru sulurile care erau reduse cu 3 lei.

Oferta hypermarketului de 4.49 de lei pentru 10 role de hartie igienica i-a facut pe cumparatorii care se aflau in magazin sa se napusteasca peste baxuri.
 
Cand au vazut ca s-au terminat baxurile din magazin, brailenii au intrat in panica. Nu au plecat dezamagiti din magazin, ci au dat buzna si in depozit, de unde au mai luat alte baxuri cu hartie igienica.
 
Nici daca se mobilizau toti nu reuseau angajatii magazinului sa goleasca depozitul de baxuri atat de repede.

Spiritele s-au linistit abia cand s-a terminat toata hartia igienica.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si