Un barbat in varsta de 91 de ani din Valea Doftanei, judetul Prahova, a fost atacat de un urs si a suferit multiple rani.

”Barbatul prezinta multiple plagi in regiunea abdominala si la femurul drept. El a fost atacat in curtea personala din apropierea padurii”, au precizat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acestia au intervenit initial cu un echipaj cu asistent si, ulterior, cu un echipaj cu medic. Cadrele medicale au constatat ca barbatul a suferit multiple plagi lineare in regiunea abdominala, plaga liniara de cinci centimetri la coapsa dreapta, dar si alte rani, fiind transportat la Spitalul Judetean Prahova.

La fata locului au fost gasite mai multe urme de urs, una mare si altele mai mici. E posibil ca barbatul sa fi fost surprins de o ursoaica cu pui si asta sa fie motivul atacului.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si