Close sidebar
Close sidebar

Batrana de 80 de ani din Arges, abuzata de un barbat care putea sa ii fie fiu

O batrana in varsta de 80 de ani din comuna Leordeni a fost batjocorita de un barbat de 52 de ani care venise sa cumpere o sticla de tuica.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul de 52 de ani, care in trecut si-a abuzat nasa, a mers sambata la batrana pentru a cumpara niste tuica.
Dupa ce si-a cumparat alcoolul, Aurelian Cirstoiu a baut sticla si s-a imbatat. Cum i se deschisese pofta de bautura, a mai facut un drum la batrana si i-a mai cerut o dusca. Mamaita a coborat in beci sa ii umple o sticla cu tuica. Acolo, s-a trezit cu individul peste ea.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

La inceput, fara sa isi dea seama ce se intampla, batrana l-a luat la rost certandu-l ca a venit in beci. I-a zis sa iasa, numai ca, in loc sa se indrepte spre usa, barbatul a venit spre ea, a prins-o si a imobilizat-o, dupa care a obligat-o sa faca sex oral. Dupa ce si-a satisfacut poftele animalice cu biata femeie a plecat, luand cu el si tuica pentru care venise, scrie curier.ro. Batrana a anuntat politia, iar barbatul a fost retinut. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI