Close sidebar
Close sidebar

Bear Grylls, contestat de mamele din intreaga lume! A facut un gest care le-a iritat la culme!

Celebru star de televiziune, Bear Grylls, a reusit sa isi puna toate mamicile din lume in cap dupa ce a facut o declaratie care le-a infuriat la culme.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Supravietuitorul" a declarat pentru o revista din Marea Britanie care este secretul casniciei sale cu Sarah, sotia si mama celor trei copii ai sai. Grylls a dezvaluit ca el si-a pus casnicia intotdeauna pe primul plan, chiar si cand a avut de ales intre sotia sa si copiii sai.

Grylls si Sarah sunt casatoriti de 16 ani si lucrurile par sa mearga brici in relatia lor. Totusi, declaratia facuta pentru cei de la GQ Magazine le-a infuriat pe mamele din intreaga lume care au creat o adevarata dezbatere pe retelele de socializare legata de acest subiect si au criticat atitudinea lui Bear Grylss.

Majoritatea mamelor considera ca prioritatea in viata sunt copiii, iar mai apoi se poate vorbi de viata de cuplu, nicidecum invers.

"Cand ne-am casatorit ne-am asumat multe lucruri si, ca in orice casnicie, dai si de probleme. Aici noi intervenim si incercam sa ne dam seama ce este de facut si cum putem rezolva lucrurile inainte sa se ajunga la despartire.
Am trait o adevarat aventura in doi pana acum, am mers prin ploaie, prin vant si o sa continuam sa o facem. De cate ori nu v-ati intors suparati de la serviciu sau de undeva si nu aveati chef de nimic? Atunci trebuie intervenit ca lucrurile sa nu degenereze. Trebuie ca tu si partenerul tau sa stiti cum sa rezolvati lucrurile astea. Nu este investitie mai mare decat cea emotionala.
Trebuie sa ii arati partenerului tau ca e numarul 1 pentru tine, chiar mai presus decat copiii tai"
, a declarat Grylls pentru cei de la GQ Magazine.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI