Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Anchetă de amploare după o moarte suspectă: un bebeluș de numai 4 luni a fost găsit fără suflare în casă

Autoritățile din Iași fac verificări amănunțite după ce o fetiță de numai 4 luni a fost găsită, miercuri, decedată. Părinții micuței au sunat la 112.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a produs în localitatea Șipote din județul Iași. Cel care a sunat la 112 a fost tatăl fetiței.

Polițiștii, în colaborare cu reprezentanții de la Protecția Copilului Iași fac acum verificări pentru a stabili cu exactitate cum și-a pierdut viața bebelușul

Comunicatul Poliției

„Polițiștii au fost sesizați prin Apel Unic de Urgență 112, de către un bărbat despre faptul că fiica sa, în vârstă de 4 luni nu mai respiră. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului bebelușului”, a fost comunicatul emis de reprezentanții IPJ Iași.

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost preluat și transportat la IML pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Răsturnare de situație în cazul Sofiei, fetița de 2 ani decedată la Iași. Mama fetiței și concubinul său au fost REȚINUȚI! Reacția tatălui micuței: „Sper să primească pedeapsa maximă!”

În trecut, familia copilei a mai fost în atenția autorităților

Inclusiv reprezentanții de la Protecția Copilului Iași s-au sesizat în acest caz cutremurător, mai ales că în trecut familia a mai fost în atenția autorităților.

„Am fost sesizați de polițiști cu privire la acest caz, urmând ca mâine să luăm legătura cu familia pentru a găsi cea mai bună soluție. Familia aceasta a mai fost în atenția noastră în anul 2019, însă situația s-a remediat atunci. Părinții trăiesc într-o relație de concubinaj. Aceștia mai au 4 copii, 3 băieți și o fată”, a fost declarația oferită de Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iași pentru publicația locală BZI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI