Unul dintre cele mai recente "dialoguri in contradictoriu" ale ei au fost cu Mihai Bendeac, actor din noul val, om cu care s-a contrat destul de serios. Acum, cand Stela nu mai este, Bendeac a postat pe retelele de socializare un mesaj care merita toate aprecierile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Astazi, s-a reunit cel mai bun, frumos si fermecator cuplu de artisti din istoria Romaniei. Drum bun, doamna Stela. Multumim!", a scris Bendeac. Desi multi s-ar gandi la o greseala, avand in vedere ca unul dintre cei mai cunoscuti parteneri de scena ai Stelei Popescu a fost Alexandru Arsinel, ei bine, Bendeac a facut referire la Stefan Banica, tatal lui Stefan Banica jr, actor alaturi de care Stela Popescu a jucat in multe "scenete" sau piese de teatru.

Mesajul lui Bendeac vine si in contextul in care, chiar in urma cu cateva saptamani, Stela Popescu declarase ca nu ii place stilul actoricesc al lui Bendeac si ca ceea ce face el poate face orice "prost" de pe strada. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si