Scorpion

Sunt condusi de gelozie. Femeile Scorpion, de exemplu, isi doresc doar barbatul despre care stie sigur ca si alte femei il “pandesc”. Nu conteaza daca e urat, falit sau criminal. Daca are multe predentente, il va “vana”. Acelasi lucru se poate spune si despre barbatii Scorpioni. Asa ca daca vrei sa ajungi in patul unui Scorpion, nu trebuie decat sa-i sugerezi ca lista de asteptare e destul de lunga.

Sagetator

Iubesc mancarea, bauturile, parfumurile si orice miroase bine. Se dau inapoi daca simt un comportament manipulator si dominant. Pentru ca ii plac foarte mult calatoriile, ii poti seduce usor cu o calatorie. Nu conteaza daca e la munte, la mare, in desert sau intr-o insula luxurianta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Capricorn

Ca sa ajungi in patul lor trebuie sa fii omul potrivit la locul potrivit. Ofera-i sprijinul, suportul, afectiunea de care are nevoie. Daca e vorba de o femeie, ofera-te sa-i repari ceva. Iar daca e vorba de un barbat, ii poti sugera sa-l ajuti sa decoreze o camera.

Varsator

Daca vrei sa faci sex cu un Varsator, trebuie sa fii un bun comunicator. Sa stii sa-l asculti, sa-l consolezi, sa-i spui o vorba buna la nevoie. II place foarte mult sa vorbeasca despre el si despre planurile lui, asa ca incurajeaza-l si arata-ti entuziasmul fata de ideile pe care le are.

Pesti

Pestii vor sa imparti cu ei tot ce ai, inclusiv banii. Ii excita de-a dreptul ideea ca aveti un cont bancar impreuna. Sunt instabili emotional si au tot timpul nevoie de reasigurari ca totul este in regula. Daca vrei o relatie cu un Peste arata-i ca este numarul unu in viata ta. Fa-i cadouri, petrece timp de calitate cu el, tine-l de mana, saruta-l cat mai des. 

Sursa: sfatulparintilor.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si