Tânăra de 37 de ani nu și-a pierdut speranța și astfel a ajuns pe mâna medicilor salvatori din Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov a dezvăluit povestea incredibilă a Biancăi.

Citește și: FOTO- Acest produs cosmetic este periculos. Două loturi au fost contaminate microbiologic: „Nu mai utilizați produsul!”

Pacienta a primit o nouă șansă la viață după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin.

Bianca a urmat un tratament care nu a dat rezultate, așa că a fost trimisă acasă. Ea nu a renunțat însă la luptă și a ajuns pe mâinile medicilor brașoveni. Femeia este mama unui copil în vârstă de șase ani.

Povestea emoționantă a Biancăi

Medicul Bogdan Moldovan i-a împărtășit povestea, oferind totodată un sfat tuturor celor aflați în suferință: să nu renunțe la luptă, nici chiar atunci când primesc un diagnostic crunt. Uneori „imposibilul devine posibil”.

Citește și: Cancerul ORL, boală vindecabilă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Bianca, 37 ani, e din Cluj și e mama unui copil de 6 ani. A fost diagnosticata cu un cancer de col uterin și a urmat tratamentul oncologic indicat în IOCN(radio-chimioterapie). Nu a ieșit din recomandările medicilor, a urmat tratamentul “ca la carte/conform ghidului”

Medicul a continuat istorisirea: „În luna decembrie i s-a comunicat că nu se mai poate face nimic și i s-a recomandat un centru de paliație unde să își încheie viața.

A cerut o părere și la noi și am constatat ca tumoarea e rezecabila deși invadează organele din jur: vezica urinara, rect, uretere, neavând metastaze la distanta. A fost operata cu succes luni 09.01 în faza de insuficienta renala obstructiva și ocluzie intestinală, practicându-se exenterație pelvină totală cu hemicolectomie dreapta, rezervor urinar Bricker și colostoma pe descendent. Plombaj pelvin cu plasa de Vicryl și flap epiploic.

Evoluție favorabila cu normalizarea funcției renale și reluarea tranzitului.”

Citește și: Apelul disperat al unei familii din Giurgiu: George se teme că băiețelul lui va rămâne orfan după ce medicii i-au mai dat o lună de trăit

„SFAT: NU ACCEPTATI “FARA LUPTA” UN VERDICT DE INOPERABILITATE. DE CELE MAI MULTE ORI IMPOSIBILUL E POSIBIL”, povestește medicul Bogdan Moldovan, potrivit jurnalul.ro.

Citește și: Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă. Micuțul trebuia să-și serbeze acolo ziua de naștere: "Un suflet atât de frumos a fost luat mult prea devreme"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si