Close sidebar
Close sidebar

Bianca de la "Casa Iubirii", dezvăluiri incendiare

Bianca de la "Casa Iubirii" a făcut dezvăluiri incendiare în cea mai recentă ediție a show-ului matrimonial de la KanalD. Concurenții sunt șocați de noile informații despre Kinga, despre care nu le vine să creadă cu sunt reale.

Sorin Negru,

Bianca, acuzații la adresa lui Kinga

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca a aflat că este urmărită la hotelul în care locuiește. Un angajat de la pază i-a atras atenția și concurenta a povestit totul în direct. 

Citeste si: Acuzații în Casa Iubirii. S-a întâlnit Bianca cu un alt băiat în afara emisiunii?

"Băieți, stați să vă zic asta. Azi dimineață am avut un șoc emoțional. Ies la recepție, una alta, mă duc să iau micul dejun și mă oprește domnul de la securitate. Îmi zice: Vezi, Bianca, că cineva te urmărește", a povestit concurenta din Casa Iubirii.

Nu doar Bianca, ci și Larisa face dezvăluiri care îi lasă pe toți mască. Se pare că Kinga, colega lor, a stat un weekend întreg, în miez de noapte, de pază ca să le supravegheze.

Bianca: "Stăteai în tufiș și ne făceai poze!" 

Bianca a relatat dialogul cu omul de la serviciul de pază și securitate: "Doamne ferește, dar cine mă urmărește?!", "Știi tu cine", i-a spus bărbatul, iar Bianca s-a tot gândit cine poate fi "spionul".

Se pare că Kinga le-a urmarit pe fete ca nu cumva acestea să se întâlnească cu cineva din afara emisiunii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bianca de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Simona Halep se mută din România după despărțirea de Toni Iuruc. În ce țară pleacă

Șocul a fost imens, mai ales pentru Bianca: "Stăteai în tufiș și ne făceai poze!", a acuzat-o Bianca pe Kinga.

Larisa a venit cu informații suplimentare: "Am văzut-o pe Kinga la 4 jumătate noaptea în fața hotelului, stătea cu telefonul și se uita cu cine sunt eu cu Dori jos la terasa hotelului", a povestit Larisa.

"Mi-au spus și ospătarii de acolo că Kinga tot întreabă de mine ce fac, cu cine mă întâlnesc. Sunt camere de filmat care pot să confirme că stăteai în tufiș și ne făceai poze", a mai spus Bianca.

Citeste si: O nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa Iubirii. Cine este bruneta și care este bărbatul care i-a atras atențiaă

Radu a sărit în ajutorul concurentei puse la zid: "Ai găsit ceva, Kinga?", iar blondina a răspuns amuzată: "Ei, treaba mea!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI