Bianca și Livian formează unul dintre puținele cupluri din casa Puterea Dragostei, însă relația lor a ajuns într-un moment de cumpănă. Bruneta se află de aproape un an în casa dragostei și își dorește cu ardoare să se întoarcă în țară.

Între Bianca și Livian a avut loc prima ceartă, pornind chiar de la această discuție, legată de întoarcerea frumoasei brunete în România.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, imagini înainte de operațiile estetice! Roxana, fosta concurentă, a avut o reacție dură când a văzut-o pe blondină: "Înainte de plastificație"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, prins în fapt! A recunoscut că a făcut amor cu o concurentă

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, mesaj neașteptat pentru Simina

”Eu stau de 11 luni, am aproape un an, aici, în Istanbul. Nu zic că nu îmi place la ”Puterea Dragostei”, dar este emisiunea în care eu am petrecut enorm de mult timp și pun suflet...

Livian este de doar trei luni, iar asta ne face să ne certăm. Adică, el vrea să mai stea, eu aș vrea să mergem acasă. Îl înțeleg, dar am obosit și eu, mi-e dor de țară, de casă... Aș vrea să mergem împreună acasă, dar el insistă să mai stăm în emisiune. De asta ne tot ciondănim”, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Bianca de la Puterea Dragostei, iubita lui Livian: "Părul lung și mintea scurtă"

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, reacție neașteptată când a aflat de împăcarea lui Culiță cu Carmen de la Sălciua

Citeste si: Dovada că s-au împăcat! Cum au fost surprinși Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

”Oricum, chiar dacă vreau să plec, atât timp cât stă el, stau alături de el. Și nu, nu o fac pentru că mi-ar fi teamă că o să sară fetele pe Livian, sunt sigură că el nici nu s-ar uita, dar asta înseamnă, pentru mine, un cuplu, o relație. Să fim alături, unul de altul, chiar dacă avem păreri diferite. Dacă el vrea să mai stea la ”Puterea Dragostei”, eu voi sta alături de el”, a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei” pentru WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si