Ștefania s-a cuibărit în brațele lui Cosmin pe una dintre canapelele din "Casa Iubirii", iar dialogul dintre cei doi este cât se poate de revelator pentru direcția în care merge relația lor.

Citește și: VIDEO. Ștefania din "Casa Iubirii" dă cărțile pe față după sărutul din camera roșie. Cosmin rămâne uimit

"Vrei să mă mai întrebi ceva?", îi spune Ștefania, dar răspunsul lui Cosmin trezește invidie în rândul fetelor: "Îmi place să stau așa cu tine în brațe".

"Ei, ce frumoși!", aplaudă una dintre concurente, moment în care Bianca se schimbă la față. "Hopa!", se aude glasul lui Patrick care vrea să pună sare pe rană.

Bianca simte gelozie după ce Cosmin a ținut-o în brațe pe Ștefania

Bianca simte gelozie după ce Cosmin a ținut-o în brațe pe Ștefania

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Testul lui Patrick pentru Bianca

După momentele de intimitate dintre Cosmin și Ștefania, Patrick o ia peste picior pe Bianca, tânăra cu care Cosmin a intrat într-o relație de cunoaștere.

"Bianca, fă te rog un exercițiu și du-te la Cosmin să vedem dacă te va lua în brațe așa cum a luat-o pe Ștefania", spune Patrick.

Cosmin le-a întâlnit săptămâna trecută în camera roșie atât pe Ștefania, cât și pe Bianca, dar nu a luat o decizie cu privire la aleasa sa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Mantea i-a cerut atunci lui Cosmin să spună cu cine s-a simțit mai bine în camera roșie, însă el a menținut suspansul și nu a ales între Ștefania și Bianca.

“Nu vreau să dau un verdict! Mi-au plăcut amândouă, m-am bucurat pentru ambele discuții, m-am simțit bine cu ambele. Încă nu am o concluzie”, a spus Cosmin.

Citește și: Cosmin, într-o situație fără precedent în "Casa Iubirii". "Le-am întrebat pe amândouă fetele dacă vor"

cosmin bianca stefania

Cosmin, "între două nu te plouă"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cosmin și Ștefania, apropiere treptată

Deși Ștefania a avut parte de patru întâlniri în camera roșie, ea a recunoscut în fața unei colege de emisiune că simte cea mai mare atracție pentru Cosmin.

"Este o fire jucăușă, e așa drăgălaș", spune Ștefania despre Cosmin, dînd de înțeles că i-a atins "suflețelul".

Cosmin a părut încântat să afle că este preferatul ei. "Mă bucură faptul că Ștefania și-a tras o concluzie, nu știu dacă e finală, definitivă", este de părere Cosmin.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La ieșirea din camera roșie, Cosmin i-a arătat nota 10 Stefaniei, mai ales că a obținut și un sărut de la ea.

Acum s-a ajuns și mai departe, cei doi se țin în brațe ca și cum ar forma deja un cuplu.

Rămâne de văzut cum va decurge relația dintre Cosmin și Ștefania, dar și dacă mai sunt speranțe pentru o relație între Cosmin și Bianca. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si