Close sidebar
Close sidebar

Bianca și Alexandru de la Casa Iubirii, o nouă ceartă în cuplu. Detaliul incredibil pe care puțini dintre telespectatori l-au observat

În ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, Bianca și Alexandru trec printr-un nou moment dificil. Mărul discordiei a fost lănțișorul primit de Bianca de la Robert.

Diana Bostan,

Bianca și Alexandru

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După plecarea Nonei, Bianca simte că Patrick este mult mai relaxat și mai comunicativ, fiind mulțumită de faptul că iubita acestuia a părăsit emisiunea.

Alexandru de la Casa Iubirii este dezamăgit de Bianca

Bianca a făcut câteva comentarii la adresa cuplului Nona-Patrick, iar concurentul a ținut să i-o întoarcă Biancăi. Acesta a observat faptul că Bianca poartă lanțul de la Robert, iar acest lucru a adus dezamăgirea pe chipul lui Alexandru.

Citește și: Patrick este devastat după plecarea Nonei, iar Bianca nu s-a putut abține de la comentariile răutăcioase

Alexandru nu a vrut să discute prea mult pe această temă, fiind profund dezamăgit de iubita sa. Bianca nu se consideră vinovată și susține că s-a săturat ca Alexandru să se supere atât de ușor și ea să fie cea care trage de el.

Citește și: Un fost concurent de la ”Casa Iubirii” este atras de Nona. Cum va reacționa Patrick

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Concurenții au remarcat faptul că Bianca nu mai este atât de atrasă de Alexandru și că nu mai ține cont dacă acesta este deranjat.

Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri. O nouă concurentă a trecut pragul emisiunii ”Casa Iubirii”

Lorena este noua concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii”. Frumoasa șatenă a venit dirent din Spania și a vorbit cu Robert înainte ca cei doi să participe la acest show matrimonial.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul: un concurent va părăsi emisiunea prin descalificare

În vârstă de 29 de ani, Lorena este din Constanța, însă s-a mutat în Spania la vârsta de 17 ani.

Aceasta a dezvăluit că a avut ocazia să discute cu Robert înainte de această emisiune, dar ea este atrasă de un alt băiat. Ca și Robert, Lorena este stabilită în Valencia.

Citește și: Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri. O nouă concurentă a trecut pragul emisiunii ”Casa Iubirii”

Lorena și Robert s-ar fi cunoscut în urmă cu șapte ani, însă nu au format un cuplu, ci doar au au vorbit o perioadă scurtă de timp. Concurenta susține că nu a fost foarte atrasă de Robert, iar acesta era mult prea insistent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI