Close sidebar
Close sidebar

Bilant negru in Romania! Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 57!

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 57 in sezonul 2017 - 2018, dupa confirmarea a trei noi decese, la doi barbati si o femeie. Niciunul dintre pacienti nu a fost vaccinat antigripal.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anuntat, luni, ca s-au confirmat trei noi decese provocate de gripa.

Este vorba despre un barbat de 79 de ani, din judetul Dolj, confirmat cu virus gripal tip B, o femeie de 49 de ani, din judetul Prahova, confirmata cu virus gripal tip B si un barbat in varsta de 75 de ani, din judetul Vaslui, confirmat cu virus gripal tip A, pandemic.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Toti trei sufereau de boli cronice si nu fusesera vaccinati antigripal. Doi dintre pacienti au murti duminica, cel de-al treilea deces fiind inregistrat luni dimineata.

Potrivit CNSCBT, numarul deceselor a ajuns la 57.

Numarul cazurilor confirmate de gripa de la inceputul iernii a ajuns la aproape 800, la nivel national. De asemenea, in ultima saptamana au fost inregistrate 1.358 de cazuri compatibile cu gripa, ca simptomatologie, fata de 97 in aceeasi saptamana a sezonului precedent. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI