Close sidebar
Close sidebar

Bilantul atacului terorist din Londra a ajuns la 5 morti. Tanara romanca este in continuare in stare critica

Bilantul atacului terorist din Londra a ajuns la 5 morti! Inca un barbat s-a stins, in urma ranilor grave suferite in atac. Ingrijoratoare este si starea romancei. Medicii spun ca tanara este in continuare in stare critica.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cosmarul atacului terorist de la Londra este departe de a se fi incheiat. Ieri, inca o victima a cedat. Este vorba despre un barbat in varsta de 75 de ani, care era internat in spital, in stare grava. In memoria celor care nu mai sunt printre noi, englezii s-au adunat, aseara, in centrul orasului, unde au depus flori si au aprins lumanari.

Sperantele celor apropiati se indreapta catre romanca noastra! Doar o minune o mai poate salva! Tanara in varsta de 29 de ani despre care presa din Anglia scrie ca e de profesie arhitect se zbate acum intre viata si moarte. Dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale prin care medicii i-au indepartat un hematom de pe creier, fata a fost transferata la un alt spital. Ultimele analize aratau ca are blocaj pulmonar.

Nimeni nu poate spune daca romanca va scapa cu bine din acest cosmar, revendicat inca de ieri de Organizatia Terorista Daesh. Tanara urma sa fie ceruta in casatorie la Londra.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Iubitul fetei a fost externat la scurt timp dupa internare. El a scapat doar cu o fractura la picior. Este, insa, in continuare marcat de ce li s-a intamplat ...chiar de ziua sa de nastere.

Intre timp, apar noi imagini surprinse de martorii acestui atac terorist, revendicat de organizatia terorista Daesh. Sunt clipele de panica, imediat dupa ce masina atacatorului identificat drept Khalid Massood in varsta de 52 de ani a intrat in gardul sediului parlamentului.

Sunt primele secunde de dupa atacul de la portile parlamentului britanic. Politistul injunghiat zace la pamant. Atacatorul a fost si el impuscat mortal.  Anchetatorii spun ca autorul atentatului era cetatean britanic, fost profesor si tatal a trei copii. In trecut, individul a fost anchetat de catre serviciile secrete britanice, suspectat fiind de acte de extremism.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI