Close sidebar
Close sidebar

Bilet tulburător de adio lăsat de Ștefania, eleva de nota 10 din Călărași care și-ar fi pus capăt zilelor

Ies la iveală detalii șocante despre Ștefania, eleva de 15 ani, moartă după ce inițial s-a crezut că e vorba despre o provocare pe TikTok. Ce se întâmpla cu adolescenta în ultima perioadă?

Sorin Negru,

Ștefania, adolescenta în vârstă de doar 15 ani și-ar fi pus capăt zilelor

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ștefania, adolescenta în vârstă de doar 15 ani și-ar fi pus capăt zilelor. Achetatorii au descoperit mai multe bilete de adio pe care le-ar fi lăsat, înainte să recurgă la gestul necugetat.

Citește și: VIDEO Detalii cutremurătoare despre moartea tinerei din Călărași. La doar 15 ani a luat o hotărâre macabră. Totul ar fi pornit de la o provocare pe TikTok

S-a crezut că tragedia ar fi avut loc cu o provocare extrem de populară pe rețelele sociale, încă în urma cercetărilor s-au descoperit detalii cutremurătoare.

Oameni legii au descoperit două bilete de adio pe care Ștefania le-ar fi lăsat, documente care schimbă perspectiva cu privire la ipoteza principală luată în calcul de anchetatori.

Potrivit Realitatea.net, înainte să recurgă la gestul capital, tânăra adolescentă și-ar fi luat adio de la două colege, prietenele sale.

Ipoteza provocării pe TikTok

În primul mesaj, fata i-ar fi scris unei prietene "ai grijă de tine, te iubesc", iar în cel de-al doilea mesaj trimis pe Whatsapp a fost o fotografie despre care a spus că trebuie deschis la ora 16.00.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

La momentul la care au deschis mesajele, cele două fete s-ar fi speriat teribile și ar fi plecat imediat acasă la Ștefania, însoțite fiind de un adult însă totul s-a petrecut mult prea târziu.

Potrivit anchetatorilor care se ocupă de acest caz, ipoteza că fata ar acceptat să facă o provocare de pe TikTok nu s-a conturat până la acest moment al anchetei.

„Nu am eliminat. Ceea ce am spus, până la momentul de ieri, a fost că nu s-a conturat ideea că TikTok-ul ar fi avut vreo treabă în povestea asta. Normal că ancheta nu este definitivă. De aceea noi nu am dat un punct de vedere oficial. Am zis că ce am avut noi, la data de ieri (15 octombrie n.red.), nu implica în nici un fel TikTok-ul. Ieri nici nu știam dacă are cont de TikTok.

Vă dați seama, în primul rând că necropsia va dura extrem de mult. Cu siguranță se va face o toxicologie, iar acest fapt durează cel puțin un an. Tocmai de aceea nu am dat un punct de vedere, pentru că nu puteam să spun acum, punând cap la cap, efectiv ce a determinat. Repet: la momentul de ieri, noi nici nu știam dacă are cont de TikTok“, au declarat procurorul de caz, potrivit Calarasi Press.

Bilet tulburător de adio lăsat de Ștefania

Ștefania, victima bullying-ului 

Conform sursei citate, eleva olimpică ar fi fost victima bullying-ului și ar fi vorbit deseori despre sinucidere cu prietenii săi.

Nepoata primarului din Dor Mărunt, județul Călărași, ar fi ajuns acasă la orele prânzului, imediat după ce ar fi ieșit de la ore. Ștefania a profitat de faptul că era singură acasă și și-a dus planul macabru la bun sfârșit, scrie Realitatea.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Fata și-a pus la cale un sfârșit groaznic inspirat de o provocare de pe Tik Tok. Din primele date din anchetă, eleva ar fi murit asfixiată cu obiecte textile. Criminaliștii ar fi găsit la fața locului și un bilet de adio. 

Copila a fost găsită de două prietene şi de tatăl uneia dintre ele. Cel mai probabil, spun anchetatorii care au refăcut firul evenimentelor, tinerele ar fi fost anunțate de intenția ei. Imediat au sunat la 112, însă echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru ea.

Pe corpul fetei nu au fost găsite urme de violență. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI