Biscuiți de casă. Ingrediente pentru 4 persoane

Ciocolată

Unt- 120 grame

Zahăr tos- 60 de grame

Două ouă

Zahar vanilat- 1 linguriţă

Drojdia de coacere- un cub

Sare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Făină- 200 grame

Citeste si: Colivă rețetă. Greșeala pe care nu trebuie să o faci când prepari coliva

Biscuiți de casă. Biscuiți de casă rețeta bunicii. Biscuiți de casă cu miere.
Biscuiți de casă. Biscuiți de casă rețeta bunicii. Biscuiți de casă cu miere.

Biscuiți de casă. Mod de preparare

Mai întâi, preîncălzim cuptorul la 180 ° C. Apoi, într-un vas punem zăhărul tos, zahărul vanilat şi untul. Amestecăm bine cu un mixer pentru a forma un aluat. Adăugăm cele două ouă şi batem din nou.

Încorporăm drojdia, un praf de sare şi făina şi amestecăm iar, până când toate ingredientele sunt bine integrate. Tăiem ciocolata în bucăți mici.

Citeste si: Rodia, izvor de sănătate pură. Beneficiile fructului minune

Pentru a modela mai uşor biscuiţii trebuie să vă udaţi mâinile cu apă. În acest fel veţi evita ca aluatul să se lipească de degete. Îi aşezaţi cu grijă în tava în care aţi pus o foaie de copt. Ulterior, vom decora biscuiţii cu ciocolată şi îi vom lăsa în cuptor timp de 15 minute.

Biscuiți de casă cu miere

Biscuiți de casă cu miere.

Ingrediente

Făină- 230 grame

Zahar alb- 80 grame

Ulei de floarea soarelui- 150 ml

Miere- 70 de grame

Praf de copt- 1 linguriță

Sare- 1 ciupire

Un ou

Esență vanilie

Citeste si: Hrișca, alimentul care te ajută să slăbești 10 kilograme. Dieta cu hrișcă

Biscuiți de casă. Biscuiți de casă rețeta bunicii. Biscuiți de casă cu miere.
Biscuiți de casă. Biscuiți de casă rețeta bunicii. Biscuiți de casă cu miere.

Biscuiți de casă cu miere. Mod de preparare

Începem să amestecăm oul cu zaharul și mierea de albine într-un bol, până când sunt bine integrate. Apoi adăugăm uleiul și vanilia și continuăm să mixăm. Se încorporează făina, praful de copt și sarea și amestecăm totul bine până se obține un aluat moale.

Punem o hârtie de copt pe tavă și adăugăm cu o lingură aluatul.  Introducem tava la cuptor timp de 12 minute, la o temperatură de 180 de grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si