Doliu în lumea telenovelor. Edith Gonzalez a încetat din viață la doar 54 de ani! Vedeta se lupta de o bună perioadă de timp cu un cancer de col, care s-a extins și la ovare.

Acum doi ani însă, actrița părea că poate lupta împotriva maladiei și într-un video postat pe adresa de socializare povestea prin ce trece.

"Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil.

Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă laș invinsa”, spunea actrița, care specifica și faptul că tratamentul este foarte puternic și vomită de mai multe ori pe zi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd.

Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urmă. Am decis că voi merge mai departe", a mai spus Edith, demonstrând încă o data cât de puternică este ca persoană.

Citeste si: Primele imagini cu invitațiile la nunta Adelinei Pestrițu! EXCLUSIV

Citeste si: Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj! Uite ce perfect e tenul impresarei

Citeste si: Atac la banii lui Liviu Dragnea! Veste proastă primită de fostul șef PSD în spatele gratiilor

Edith Gonzalez a murit de cancer! Ce i-a provocat decesul colegului său de scenă

Din păcate, actrița avea să piardă lupta cu acea maladie nenorocită! De ieri, actrița nu mai este în viață!

Dacă Edith Gonzalez a murit de cancer, ei bine, acum, toți vorbesc despre un blestem care s-a abătut asupra telenovelei în care ea a cunoscut succesul, și anume…”Inimă sălbatică”! Partenerul actriței din serial a decedat și el în mod surprinzător în umă cu 16 ani. Eduardo Palomo a încetat din viață la vârsta de 41 de ani, după ce a făcut infarct. El lua cina alături de soţia sa şi de nişte prieteni, iar în momentul în care unul dintre aceştia a făcut o glumă, actorul a început să râdă puternic, lucru ce i-a provocat stopul cardio-respirator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si