Se circulă în condiții de iarnă în Maramureș.
Circulația de pe mai multe drumuri este afectată. Pasurile Gutâi( 900 de metri altitudine) și Prislop( 1.400 de metri) au fost afectate.

„A nins pe DN18, în Pasul Gutâi (din Munţii Gutâi), între km 21 şi km 29. Partea carosabilă este curată şi umedă. Angajaţii secţiei de drumuri naţionale au intervenit cu două utilaje şi au împrăştiat 16 tone de material antiderapant.

Citește și: Un val de aer rece lovește România. Sunt așteptate ninsori

Pe DN 18 în Pasul Prislop a căzut lapoviţă, între km 160 şi km 181. Partea carosabilă este curată şi umedă. Pe acest sector de drum s-a acţionat cu un utilaj şi s-au răspândit şase tone de material antiderapant”, a spus Dan Bucă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citește și: Ploi și ninsori în mai multe zone ale țării

Orașul Borsec a rămas parțial nealimentat cu energie electrică, în urma căderii de ninsoare de azi noapte. Drumarii au acționat cu 23 de utilaje și au răspândit 75 de tone de sare pe drumurile naționale.

Ploi și ninsori în mai multe zone ale țării

Meteorologii au emis trei avertizări cod galben, ce constau în vânt şi ploi în mai multe zone ale ţării, dar şi ninsori la peste 1500 de metri altitudine în Carpaţii Meridionali şi

Orientali, precum şi în jumătatea nordică a Moldovei.

Citește și: VIDEO| Ciclonul polar intră acum în România. COD GALBEN de ninsori. UPDATE

Luni se anunță vânt în Dobrogea şi în sudul Olteniei. În Bucureşti se anunță ploi, în special sub formă de aversă şi vor fi posibile descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor situa în intervalul 11- 13 grade.

Citește și: VIDEO- A nins pe Transfăgărășan. Salvamontiștii recomandă turiștilor să urce pe munte echipați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si