Close sidebar
Close sidebar

Boala teribila de care sufera aceasta tanara! Pielea ei este plina de basici si pare arsa mereu

Jokiva Bellard are tot corpul acoperit de pete. Tanara pare arsa de soare, mai ales pe corp unde ranile au aspect de ‘proaspete’ tot timpul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Boala de care aceasta tanara sufera se numeste lupus. Are pete inestetice pe fata, maini si corp, merge regulat la medic unde primeste tratament.

Cu toate ca e plina de rani si cicatrici, Jokiva Bellard nu se lasa invinsa de boala. Tanara isi spune povestea si isi expune trupul pentru oameni. Scopul ei este sa faca alti oameni sa se simta bine in pielea lor, scrie ciao.ro.

Jokiva Bellard vrea ca toata lumea sa stie ce inseamna sa ai lupus. Vrea ca cei care se plang ca nu sunt perfecti sa inteleaga ca se poate si mai rau.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

"La inceput nu a fost asa rau. Era ca o eruptie si durere locala. Apoi boala a accelerat. Pielea a inceput sa mi se cojeasca, au aparut basicile. Am avut un moment in care nu puteam sa imi deschid ochii sau sa respir", sustine Jokiva Bellard.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI