Polițiștii desfășoară verificări   și căutări în vederea identificării lui BADIU BOGDAN DANIEL, de 38 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care la data de 28.04.2023, în jurul orei 11:00 a plecat de la locuința de domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmentele persoanei dispărute
Înălțime cca. 1,50 m, greutate 65 kg, ochi căprui, păr șaten.

Citește și: Un minor, de 13 ani, a fost dat dispărut. Oamenii legii îl caută cu disperare

La momentul dispariției purta pantaloni negri, hanorac gri și pantofi sport verzi.
Bărbatul este diagnosticat medical cu sindrom Down.

Citește și: O tânără de 20 de ani a fost ucisă de un bolovan aruncat de trei adolescenți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cazul în care vedeți persoana căutată sau dețineți date cu privire la aceasta, vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să apelați SNUAU 112.

Alertă- o femeie, de 35 de ani, și fiicele sale au fost date dispărute

O femeie în vârstă de 35 de ani și cele două fiice ale sale, în vârstă de 11 și respectiv 5 ani, s-au rătăcit într-o pădure din comuna buzoiană Năeni.

Conform informațiilor, acestea au mers în pădure pentru a aduna crengi pentru foc, însă s-au rătăcit și nu au mai putut găsi drumul spre casă.

Poliția a fost alertată de mama femeii, care au anunțat dispariția fiicei și nepoatelor sale când au văzut că nu s-au întors acasă.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei, ajutați de jandarmi și voluntari din localitate, au demarat imediat activități specifice de căutare a persoanelor dispărute.

Citește și: Un nou cadavru găsit de poliție după cel al actriței însărcinate. "Este tragic că nu va mai fi mămică"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aceasta are o înălțime de 1,50 m, 65 de kilograme, ochi căprui și păr roșcat scurt. Ultima dată când a fost văzută purta blugi negri, hanorac maro cu glugă și papuci de plastic.

Feraru Izabela, fiica cea mare, are o înălțime de 1,65 m, aproximativ 50 de kilograme și păr lung castaniu. Ultima dată când a fost văzută purta blugi gri, hanorac gri și pantofi sport albi. Feraru Maria, fiica cea mică, are o înălțime de 1,30 m, aproximativ 30 de kilograme și păr castaniu prins în coadă. Ultima dată când a fost văzută purta pantaloni negri cu buline roșii, bluză de trening roșie și pantofi sport albi.

Citește și: Ultimele clipe din viața copilei românce, de doar cinci ani, găsită fără viață într-un sac de gunoi, în Franța. Decizia pripită luată de autorități în ceea ce îl privește pe criminalul Rozei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si