Președintele asociației T.A.T.A se află în mijlocul unui scandal de proporții, după mai multe acuzații de pedofilie care i-au fost aduse.
Potrivit libertatea.ro, timp de 10 ani, Bogdan Drăghici a fost considerat un apărător al copiilor și, în viziunea unora, un tată ideal. Nimeni nu a știut, însă, că orele de meditație cu fetele lui, excursiile și timpul petrecut împreună, ascund numeroase abuzuri.
Helen Drăghici, cea de-a doua soție, a fost singura care a suspectat ce se întâmplă, iar în momentul divorțului a intentat mai multe plângeri la poliție.

Drăghici se ocupa de educație fetelor, mergea cu ele la cursuri de pian, sporturi de performanță și activități extrașcolare

Bogdan Drăghici căuta orice pretext pentru a petrece timp cu fetele, astfel încât, ajunsese să instaureze și o atmoferă competitivă între ele. Acest lucru le stimula pe fete să obțină rezultate mai bune, iar, în ochii multor părinți, Drăghici se descurca de minune cu creșterea copiilor.
Din acest motiv, mulți tați veneau să-i ceară consiliere pentru a obține custodia copiilor.
Împreună cu asociația T.A.T.A, Drăghici obișnuia să aibă mai multe deplasări prin țară, iar în aceste deplasări ținea să le implice și pe fete. Întregul coșmar a durat 5 ani.

În 2013, când Bogdan Drăghici a început să îți abuzeze sexual fiicele, fetele din prima căsătorie a lui Helen aveau 10 ani și, respectiv, 8 ani, fiica lui din prima căsătorie avea 9 ani, iar fata lor avea 4 ani.


Și-a abuzat fiicele, nepoata și prietena fiicei sale

Prima victimă a lui Drăghici a fost o nepoată. Se întâmpla în 2008, iar fata avea 11 ani. Bogdan Drăghici obișnuia să îi cumpere dulciuri, să îi dea bani de buzunar, iar ulterior, abuzul s-a petrecut într-o excursie în care au mers nepoata și fiica lui din prima căsătorie. Noaptea, el a mers în camera nepoatei sale și a început să o atingă pe corp, insistând în zona sânilor.

El îi spunea că acest lucru o va ajuta să doarmă. Ulterior, s-a oferit să o mediteze la matematică, și tot atunci a început să o atingă și în zonele intime sau să se expună gol în fața ei, după ce ieșea de la duș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A doua victimă a fost fata cea mare a soției sale, Helen Drăghici. Bogdan Drăghici și-a abuzat sexual fiica vitregă tot într-o deplasare. După ce a încuiat ușa, a dezbrăcat-o complet, a pipăit-o pe tot corpul, timp în care îi spunea că așa este normal, că e tatăl ei și tatăl trebuie să cunoască fiecare părticică din corpul ei. Copila a fost onligată să atingă organul sexual al tatălui ei. În perioada în care Helen Drăghici a plecat într-o deplasare în Germania, cu munca, fata a fost violată de tatăl vitreg.

A treia victimă, fiica lui Drăghici din primul mariaj

 

Abuzurile au fost extinse și asupra fiicei sale din prima căsătorie. Fata cea mare a lui Helen le-a povestit anchetatorilor cum Bogdan Drăghici făcea duș cu ușa de la baie deschisă și își chema fiica din prima căsătorie să îi aducă prosopul, cerându-i chiar să se apropie de el și să i-l dea în mână.

Ea a precizat că sora ei vitregă i-a spus că ”a văzut ceva ce nu voia să vadă”.
Nici măcar una din prietenele fiicelor sale nu a scăpat de capcanele lui. Prietena care îi însoțise pe Drăghici și cele două fiice ale sale a povestit, acasă, oripilată, cum bărbatul umbla dezbrăcat prin cameră în fața copiilor. Mai mult, obișnuia să o cheme și pe ea la duș să-i aducă un prosop, o atingea în zonele intime și o sfătuia să nu fie pudică.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mama adoptivă a fetei i-ar fi relatat toate acestea la telefon lui Helen Drăghici, pe care ar fi sfătuit-o să-și ia cât mai repede fetița din locuința tatălui și din preajma lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si