Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei suferă de diabet și folosește insulină pentru a se trata.

Încă de la vârsta de 9 ani, Bogdan Mocanu a fost nevoit să își schimbe viața. A avut nevoie de un regim aliemntar special. Norocul său a fost că ambii părinți au avut grijă să nu-i lipsească nimic pentru a avea o viață normală. Mai târziu, când a înțeles și el cât de gravă e situația, a început să se autoeduce.

A învățat să își controleze emoțiile și a învățat cum să administreze insulina pe cont propriu. De asemenea, el a început să ducă un stil de viață sănătos, mergând la sală și mâncând doar alimentele care nu îi puneau sănătate în pericol.

Citeste si: Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: "Am aflat la nouă ani"

"Am aflat că am diabet la nouă ani. De atunci, totul s-a schimbat pentru mine. Părinții au avut grijă să fie totul bine, iar eu să mă obișnuiesc să am un alt mod de a trăi, cu un regim alimentar periodic, bazat pe anumite alimente, am scos din mesele zilnice lucrurile interzise, nu am făcut excese de niciun fel și am mers pe un drum sănătos. Am învățat să îmi fac singur insulină, să îmi controlez emoțiile, să văd totul altfel și cu optimism, și chiar am reușit", spunea Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro,

în urmă cu aproape un an.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a apucat de cântat. Imagini în premieră cu solistul

"Problemele mele de sănătate au fluctua"

Bogdan Mocanu a câștigat sezonul 1 al show-ului Puterea Dragostei.

"Problemele mele de sănătate au fluctuat în competiție, am avut de multe ori glicemia mică, iar în finală, emoțiile m-au marcat atât de puternic, încât mi-a fost frică să nu clachez. Noroc că am luat două linguri de zahăr înainte de show, pentru a putea să duc seara până la capăt", a dezvăluit Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si