Femeia era la un pas de a sfârși într-un mod cumplit. Ea a primit o cutie de lapte în care se afla o bombă. Rușii ar fi apelat la o nouă strategie în acest război sângeros.

Citeste si: Rușii, acuzați că torturează civilii în lagăre de concentrare

Bătrâna a primit drept cadou o cutie de lapte. În ea se afla o bombă, însă femeia a avut mare noroc și a scăpat cu viață.

Presa din țara vecină a anunțat că forțele președintelui rus Vladimir Putin ar recurge la astfel de fapte destul de des în ultima perioadă.

Bombă în cutia de lapte

Se pare că armata rusă apelează la noi strategii. Pensionara din orașul Herson a scăpat de moarte în ultima secundă datorită faptului că a observat un fir atașat de capac, în momentul în care a vrut să deschidă cutia cu lapte. Fiul femeii a vorbit despre această întâmplare și a mărturisit că mama lui a observat că ceva nu era în regulă.

Citeste si: UE va prezenta în curând al şaselea pachet de sancţiuni împotriva Rusiei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Mama mea pensionară a observat că este ceva în neregulă cu acest lapte, de parcă cineva ar fi băut din el înainte sau parcă ar fi fost ruptă cutia. Ea a deșurubat cu grijă capacul și mi-a arătat ce era acolo”, a mărturisit fiul femeii.

Mai exact, cutia de lapte primită era o capcană. Când a observat că în interiorul ambalajului se afla un explozibil, pensionara și-a anunțat fiul.

Bomba urma să fie detonată atunci când aceasta urma să fie deschisă.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 60. Două fete, ucise în bombardamentele din Doneţk, chiar de Paște. Cel puțin 8 morți la Odesa

„Sacul cu ajutor umanitar a fost luat acasă de mama mea, deși eu i-am cerut să nu facă acest lucru. Dar ieri a luat cumpărăturile. A văzut că nu era închis ermetic, a crezut că cineva l-a băut deja, că s-ar putea strica, l-a deschis cu grijă și a văzut respectiva ața'', a adăugat acesta.

Ucraineanca a primit cutia în care se afla bomba prin intermediul unui ajutor umanitar. Ambalajul nu era închis ermetic, dar pensionara credea că o altă persoană ar fi băut deja laptele din interior. Din fericire, aceasta a observat la timp ața care îi putea aduce sfârșitul.

Citeste si: Anunțul venit chiar din Rusia: România, posibilă țintă a unui atac cu rachete periculoase! „Va fi un preludiu al celui de-al Treilea Război Mondial”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si