Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Cartea este bestseller. A fost foarte bine vândută deja. În afară de notorietatea artistei, ce alte elemente fac să aveți această vânzare record, aceste cifre fabuloase?” 

Alina Ilioi, reprezentant editură: „Tot ce s-a întâmplat în ultimii 2-3 ani, chiar 4, faptul că există un mister în jurul lui Britney Spears a făcut să devină un bestseller deja de dinainte de lansare.

Faptul că încă nu avem răspunsuri la anumite întrebări, faptul că a fost acel proces îndelung faptul că informațiile sunt contradictorii a făcut ca această carte să devină un bestseller. Dar ce aș vrea să reținem cu toții, așa cum a fost postarea de acum 3 zile a lui Britney Spears, nu este o carte menită să atace pe cineva sau nu este o carte care trebuie să dezvăluie informații care să facă rău cuiva, ci ea a avut nevoie de vindecare.”

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Înțeleg că sunt multe capitole, multe pasaje în care vorbește despre relația cu Justin Timberlake, despre un posibil copil.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Alina Ilioi, reprezentant editură: „Avem câteva capitole despre Justin. A fost o relație tu multoasă, a trebuit să renunțe la o sarcină și chiar povestește în carte despre cum a fost acel moment. Mi-a fi venit să plâng când am citit, pentru că a fost dureros pentru ea. În baie a avut acel avort, a spus că a durat vreo 3 ore totul și se gândea: „cine m-a pus să fac asta”, iar Justin ca să o calmeze a venit cu chitara și cânta lângă ea.

Este un moment pe care cred că orice femeie nu și-ar dori să-l trăiască.”

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Relația cu tatăl său, amplu dezbătută ani de zile. Vorbește despre tatăl ei în carte ca despre un om foarte dur care îi interzicea foarte multe lucruri.”

Alina Ilioi, reprezentant editură: „Da, chiar începe cartea cu copilăria ei. Povestește despre cum nu se simțea niciodată în siguranță acasă, deoarece tatăl ei venea mai mereu beat și era scandal. Nu-i plăcea mediul absolut deloc. Povestea că abia în momentul în care pleca tatăl ei și rămânea cu mama se simțea mai bine.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si