In articol:
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Restaurantele cu specific mexican sunt la mare căutare în România
„Vă invit alături de mine într-o adevărată călătorie culinară mexicană. De această dată îmi pare rău că nu se simte și mirosul prin camera de luat vederi.
Lara Leon Aldrian, chef: „Am pregătit tamales de pui.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce înseamnă tamales?”
Lara Leon Aldrian, chef: „Tamales se face Mexic din cocă de porumb și carne. După avem tacos.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce înseamnă tacos?”
Lara Leon Aldrian, chef: „Se aseamănă cu carne de vită. Este foarte bun cu carne de vită. După avem quesadilla, care este tradițională în Mexic. Este făcută din faină.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Dar ce fel de carne avem?”
Lara Leon Aldrian, chef: „Aici avem din pui, dar poți face din orice tip de carne.”