Suma de 1.000 de lei va fi acordata doar prin virament bancar, in fiecare luna, de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din cadrul Primariei Capitalei, in baza unui dosar care va contine in original certificatul de nastere al copilului, pentru copiii de pâna in 14 ani sau buletinul, in cazul copiilor de peste 14 ani, actul de identitate al reprezentantului legal, actul de identitate al celuilalt parinte, ori certificatul de deces, certificatul de casatorie al parintilor sau hotarârea de divort, certificatul de incadrare in grad de handicap, extrasul de cont si o cerere tip, iar pentru cazurile

exceptionale, decizia tutorelui si actul de identitate sau hotarârea centrului de plasament si actul de identitate al asistentului maternal, toate aceste acte urmând sa fie scanate.

Astfel, actele se pot depune la Complexul de Servicii Sociale Ominis din Aleea Turnu Magurele nr. 17A, din Sector 4, de luni pâna vineri intre 9.00 si 15.00. De asemenea, acestea pot fi trimise si in format electronic, scanate, in format pdf sau jpeg, pe adresa de e-mail [email protected].

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Stimulentul se acorda doar daca beneficiarul are achitate toate obligatiilor de plata fata de bugetul local, precum amenzi RATB sau pentru tulburarea linistii publice.
"DGASMB va consulta si prelucra informatiile, inclusive datele cu caracter personal, inregistrate pe numele solicitantului, in evidentele Ministerului de Finante Publice- Agentia Nationala de Administratie Fiscala", precizeaza DGASMB.

Citeste si:
Fetite gemene, abandonate la scurt timp dupa nastere. "Initial, am crezut ca sunt niste catelusi!", a declarat femeia care le-a descoperit

Proiectul de hotarâre privind acordarea ajutorului financiar de 1.000 de lei copiilor cu dizabilitati a fost aprobat in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 19 iulie, când primarul Capitalei, Gabriela Firea a promis ca in urmatoarea sedinta municipalitatea va veni cu un proiect asemanator pentru adultii cu handicap.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si