Tânărul în vârstă de 30 de ani din localitatea Jdioara, judeţul Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Citește și: „Ni se spărgeau vasele de sânge” Una dintre victimele lui Andrew Tate rupe tăcerea! Declarații cutremurătoare despre ceea ce făceau cei doi, în realitate

Arma era confecționată artizanal chiar de nepotul victimei și a fost ridicată de oamenii legii pentru a fi supusa unei expertize.

pusca vanatoare

Pusca era confectionata de nepot

[Sursa foto: Politia Romana]

Bunic împușcat în cap de nepotul său. Cum s-a produs tragedia 

Potrivit presei locale, nepotul mânuia o armă de vânătoare artizanala în casă, iar la un moment dat aceasta s-ar fi descărcat accidental.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Glonțul l-a nimerit pe bunic direct în cap. Bătranul de 81 de ani s-a prabusit la pamant, conform OpiniaTimisoarei.

Familia a dat alarma la numarul de urgenta 112. Medicii si politistii au intervenit rapid, insa pentru bunic nu s-a mai putut face nimic. Batrânul s-a stins din viață la scurt timp după incident.

Criminalistii au inceput verificarile si incearca sa stabileasca cu precizie conditiile in care s-a petrecut nenorocirea.

Ce a transmis IPJ Timiș

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, vineri, că poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi, joi, cu privire la faptul că în localitatea Jdioara, un bărbat a fost împuşcat cu o armă de vânătoare.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că un bărbat de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împuşcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare pe care o deţinea fără forme legale, rezultând decesul

bărbatului.

Tânărul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si