Oamenii legii italieni i-au arestat pe cei trei indivizi, în cauză doi români și un itaian, după ce aceștia au vândut droguri unor tineri din Senigallia. Totul a început după ce tinerii nu au putut să achite datoria iar bărbații ar fi început cu amenințările. Scandalul ar fi implicat și unii membri ai familiei victimelor.

Din cauza amenințărilor repetate, tinerii au ajuns până la punctul în care au apelat la familiile lor pentru ajutor și, în sfârșit, ar fi putut ieși din ceea ce se transformase rapid într-un adevărat calvar.

Citește și: Noi detalii în cazul femeii din Capitală, ucisă de fostul concubin chiar de ziua ei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Câțiva dintre ei au ajuns chiar să se baricadeze în casă timp de câteva zile de teamă să nu se întâlnească cu românii și italianul și să nu fie persecutați din nou. În unele cazuri s-ar fi ajuns chiar și la bătăi, iar tinerii, de teama agresorilor, nu au apelat la intervenția medicilor.

Carabinierii se tem că ar putea exista mai multe victime

Calvarul ar fi durat o perioadă îndelungată și ar fi degenerat chiar în preajma Crăciunului.

Grupul de tineri credea, până acum câteva săptămâni, că pot scăpa de cei trei bărbați. Se pare că totul s-a dovedit a fi o adevărată capcană din care nu au reușit să iasă niciodată. Victimele ar fi optat pentru tăcere pentru a evita repercusiunile ulterioare.

Citește și: Incredibil cu ce a aprins focul o femeie din Italia! Cât valorau cupoanele arse în ziua de Crăciun

Cercetările sunt încă în derulare pentru a înțelege dacă fenomenul a fost larg răspândit sau limitat doar la grupul mic format din cei doi români și italian. Teama polițiștilor este că ar putea fi implicați și alți tineri care locuiesc în Senigallian.

Povestea evidențiază ce se poate întâmpla cu tinerii care cumpără substanțe interzise de lege. Detenția și traficul de droguri este un flagel la care oamenii legii lucrează de ceva vreme. În campusul școlilor și în stațiile de transport public se efectuează periodic verificări.

Citește și: O fetiță de 3 ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie fără adăpost. La momentul întâmplării incidentului, copila se afla lângă mama ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si