Close sidebar
Close sidebar

Cabana din Italia in care locuiau doi ciobani romani, arsa de temelii. Este infiorator ce au descoperit medicii legisti pe trupurile romanilor

O cabana din localitatea italiana Chivasso in care locuiau doi ciobani romani in varsta de 28, respectiv 38 de ani, a ars din temelii. Anchetatorii cred ca focul a fost pus intentionat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi tineri romani, in varsta de 28 si 38 de ani, au fost ucisi cu mai multe lovituri de cuţit in apropiere de localitatea Chivasso, provincia Torino, situata nordul Italiei. Cele doua corpuri prezentau si numeroase lovituri la cap.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit carabinierilor, trupurile celor doi au fost descoperite la o distanţa de 500 de metri, unul de celalalt, in direcţii opuse, ca si cum ar fi incercat sa fuga de agresori. De asemenea, cabana in care locuiau romanii a fost distrusa de un puternic incendiu, cel mai probabil pus intenţionat de criminali pentru a ascunde eventuale indicii ale crimei.

Procurorul de caz Giuseppe Drammis a dispus inceperea unei anchete penale pentru a afla cine se face vinovat de oribila crima. Acesta a declarat presei ca nu este exclusa nicio pista.
Pana acum, poliţistii au primit mai multe indicii de la un martor care susţine ca in zona in care au avut loc crimele mai mulţi indivizi suspecţi ar fi fugit cu o masina.

Sursa: stiridiaspora.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI