Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Caddy, membru BUG Mafia, a suferit un infarct. ,,Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare''

Miercuri seara, BUG Mafia a anunțat faptul că un membru al trupei, Caddy, a suferit un infarct. Acesta a fost internat ulterior la spital.

Alexandra Bercea,

Caddy, membru BUG Mafia, a suferit un infarct.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Miercuri, 25 octombrie, trupa BUG Mafia a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare faptul că artistul a suferit un infarct  și este internat la spital.

Caddy, membru BUG Mafia, a suferit un infarct.

Trupa BUG Mafia urmează să aibă un concert

Caddy va trebui să evite efortul prelungit și aparițiile pe scenă. În următoarea perioadă, trupa va avea un concert în Cluj. Va fi prima dată când trupa va fi în formulă incompletă pe scenă.

Citește și: VIDEO- Cătălin Cherecheș, internat de urgență: "Mi-e rău, mă strânge ceva de piept, mă strânge ceva de gât, nu mai pot să respir"

Mesajul transmis de trupa BUG Mafia

Pe pagina de Instagram a trupei a fost postat un mesaj cu privire la starea lui Caddy. Acesta ar fi avut o stare generală mai proastă în ultima vreme.

Doctorii i-au spus că a suferit un infact minor. Acesta este mai bine, însă va sta o perioadă în spital pentru o serie de investigații.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Citește și: Celebrul culturist român Eugen Kantor a murit în urma unui infarct

"Caddillac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare.

La solicitarea medicilor, în perioada următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă.

Îi anunțăm astfel pe fanii B.U.G. Mafia ce vor fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj că, având în vedere situația lui Caddillac, sâmbătă vom fi în formulă restrânsă, Uzzi și Tata Vlad.

Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul trupei.

Cine este Caddy?

Caddy, pe numele său real, Dragoș Vlad-Neagu, s-a născut pe data de 10 septembrie 1976, în București. Acesta este cunoscut ca și Caddillac, prescurtat la Caddy, Daddy Caddy sau ca Klax 187.

El este un rapper român și totodată component al trupei de hip-hop, B.U.G. Mafia.

În anul 1993, Caddilac alături de Tata Vlad au fondat trupa Bucharest UnderGround, devenită BUG Mafia. La un an distanță li s-a alăturat și Uzzi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI