Două persoane au murit și alte două au fost rănite, după ce un TIR a spulberat un autoturism, vineri seară, pe DN2-E85, supranumit și „Drumul morții”, în județul Nemț, relatează presa locală.

Citește și: VIDEO Individul care l-a ucis pe Cătălin, filmat când lovea un al băiat. Vecinii sunt în stare de șoc: „Am auzit că bătea femei”

Potrivit Poliției Neamț, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Roman, aflat la volanul unui autoturism care circula pe DC 52, nu a acordat prioritate unui autotren care se deplasa pe DN2.

TIR-ul era condus de un bărbat de 56 de ani din județul Suceava, potrivit Știri-Neamț.

Șoferul mașinii în care se aflau cele două fete nu a acordat prioritate

Șoferul mașinii în care se aflau cele două fete a intrat de pe un drum lateral și nu nu a acordat prioritate TIR-ului care venea ccu viteză pe "Drumul morții".

„În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și a unei minore de 16 ani, pasager în autoturism.  O femeie în vârstă de 57 de ani și o minoră în vârstă de 17 ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la o unitate medicală.”  – a transmis Poliția Neamț.

Potrivit TVM Neamț, cele două femei transportate la spital în stare gravă sunt mamă și fiică.

O fată de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe "Drumul morții"

O fată de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe "Drumul morții"

[Sursa foto: Stiri Neamt]

Cum s-a produs tragedia din Neamț

Conform ISU Neamț, accidentul s-a produs în jurul orei 18:30 pe DN2 (E 85) și au fost implicate: un autotren, în care se afla doar șoferul și un autoturism cu patru pasageri.

Echipajele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman și SAJ Roman, împreună cu forțe suplimentare de la Stația de Pompieri Pașcani și SAJ Iași, substația Mircești, au ajuns rapid la locul accidentului. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Echipajele ajunse la locul evenimentului, au identificat 4 victime: una a fost găsită în afara autoturismului, iar alte trei erau încarcerate.

O fată de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe "Drumul morții"

O fată de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe "Drumul morții"

[Sursa foto: Stiri Neamt]

După ce au fost descarcerate, victimele au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ pentru a primi îngrijiri medicale.

Tânăra de 16 ani, pasageră în autoturism a fost preluată în stare de inconștiență de un echipaj SAJ. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare dar din păcate nu a răspuns acestora fiind declarat decesul acesteia.

În paralel, pompierii au acționat și pentru a preveni riscul de incendiu la locul accidentului.

Traficul pe DN2 a fost restricționat temporar pentru a permite echipelor de intervenție să acționeze în siguranță și pentru a desfășura cercetările necesare în stabilirea cauzelor acestui eveniment.

Filmul tragediei din Neamț

Șoferul mașinii TAXI, un bărbat de 62 de ani, din Roman a ieșit de pe un drum comunal pe drumul european, fără să acorde prioritate de trecere unui TIR condus de un bărbat din Suceava, acesta lovind autoturismul TAXI în partea

lateral dreapta.

În urma impactului extrem de violent, a murit șoferul TAXI-ului (nu a răspuns manevrelor de resuscitare) și pasagera din față dreapta.

Tânăra de doar 16 ani ar fi fost găsită prinsă între fiarele mașinii, sub bordul acesteia, într-o stare în care nu mai putea avea nici cea mai mică șansă de supraviețuire, potrivit TVM Neamț.

Citeste si: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Pe locurile din spate se aflau o femeie de 57 de ani și o fată de 17 ani, acestea fiind mamă și fiică.

Conform martorilor, fata a fost aruncată din mașină după impact și a fost găsită într-un șanț plin cu noroi. Mama ei a ajuns în portbagajul mașinii după impact, de unde a fost descarcerată de pompierii ISU.

Toate cele 3 victime rămase în mașină după impact, au fost încarcerate. Victimele de pe locurile din spate (mama și fiica) au fost transportate la UPU Roman și se află în stare foarte gravă, ambele fiind în comă. Fata care a murit, era rudă cu cele două victime de pe locurile din spate, nepoată, respectiv verișoară.

Având în vedere urmările accidentului, se pare că niciunul dintre cei aflați în mașină nu purta centura de siguranță. Toate victimele sunt din orașul Roman.

La ora 21, traficul rutier era încă blocat, pentru cercetări la fața locului.

Conducătorul autotrenului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si