Close sidebar
Close sidebar

Cadre medicale de la Spitalul de Arsi audiate de politistii de la Serviciul Omoruri

Asistenta sefa de la sectia de Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului de Arsi este audiata in acesta dimineata de politistii Servicului Omoruri. La audieri urmeaza sa se prezinte si medicul sel al ATI din cadrul spitalului, potrivit unor surse.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In luna iunie a acestui an o pacinta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce i-a fost administrata o transfuzie care contine sange cu o grupa diferita fata de cea a victimei.
La scurt timp dupa acest incident, un medic din cadrul spitalului a publicat o filmare infioratoare care prezenta un pacient a carui rana fusese invadata de viermi. Mesajul care a insotit filmarea a fot urmatorul:"Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!"
La scurt timp, pacientul a murit.

In luna iunie a acestui an o pacinta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce i-a fost administrata o transfuzie care continea sange cu o grupa diferita fata de cea a victimei.

La scurt timp dupa acest incident, un medic din cadrul spitalului a publicat o filmare infioratoare care prezenta un pacient a carui rana fusese invadata de viermi.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Mesajul care a insotit filmarea a fost urmatorul: "Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!"

La scurt timp, pacientul a murit, scrie hotnews.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI