Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Călătorie de coșmar pentru 400 de pasageri: Au fost nevoiți să suporte căldura infernală până la sosirea unei alte locomotive

Călătorie de coșmar pentru 400 de pasageri ai unui tren care se deplasa dinspre București spre Suceava. Au rămas blocați în mijlocul câmpului pentru aproape două ore, iar o parte dintre ei s-au decis să coboare și să meargă să ia mașini de ocazie.

Redactia Stirile Kanal D,

Călătorie de coșmar- blocați pe câ [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trenul Interregio 1751 a plecat din gara București Nord în jurul orei 11:00 și trebuia să ajungă la Suceava la ora 17:00. Între localitățile Adjud și Săscuț însă, trenul s-a oprit în mijlocul unui lan de grâu. Călătorii s-au plâns că au fost nevoiți să stea în vagoane la temperaturi insuportabile, fără apă.

Citește și: VIDEO- Canicula încetinește trenurile. CFR anunță că trenurile vor circula cu viteză redusă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„În primul rând la aproximativ 20 de minute după ce am reușit să trecem din Mărășești, în gară la Mărășești ni s-a explicat că nu o să fie locomotivă, că are probleme după plecarea din Adjud. Am reușit să rămânem blocați în câmp.” 

Garnitura care mergea la Suceava a rămas blocată în câmp mai bine de două ore

Oamenii erau revoltați și pentru că CFR ar fi comunicat foarte greu.

Motivul opririi l-ar fi aflat abia mai târziu: o defecțiune la locomotivă. În acel moment, 40 de călători au decis că mai bine coboară din tren și merg pe jos, prin soarele dogoritor pentru a ajunge la asfalt, ca să aștepte la ocazie.

Pentru a putea pleca mai departe, trenul a avut nevoie de o nouă locomotivă, care a fost trimisă de la Mărășești. Trenul a ajuns la Suceava cu două ore și jumătate întârziere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI