Close sidebar
Close sidebar

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, spune ca partidul lui nu se va implica in Referendumul pentru familie. "Fiecare sa voteze cum vrea, cum ii spune constiinta!"

Mai sunt doua saptamani pana cand in Romania se va organiza referendumul pentru sustinerea casatoriei intre o femeie si un barbat, iar discutiile pe aceasta tema sunt din ce in ce mai aprinse.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a anuntat ca partidul pe care il conduce nu se va implica in campania pentru referendum si le recomanda votantilor sai sa voteze "cum le dicteaza constiinta".

"In ceea ce priveste problema referendumului, ALDE nu se va implica in campanie. Noi le recomandam votantilor nostri sa voteze cum vor. Un sondaj pe care l-am facut noi arata ca 85% din cei care vor merge la vot vor vota cu DA, la fel si 77% din sustinatorii ALDE. Sunt convins ca in anumite tari europene lucrurile au evoluat, iar casatoriile intre persoane de acelasi sex sunt permise, dar eu nu cred ca societatea noastra va evolua in sensul acesta. Eu cred ca fiecare trebuie sa isi oranduiasca viata personala", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Referendumul pentru Familie va fi organizat pe parcursul a doua zile, 6 si 7 octombrie 2018. Costul total se ridica la 163,712 milioane de lei, aproape 40 de milioane de euro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI