Dezvaluirea a fost facuta de unul dintre detinuti, care a trimis, printr-o scrisoare la Lumea Justitei si cadavrul unei astfel de vietuitoare. Este vorba despre un miriapod lung de circa 15 cm si gros cat un deget. In scrisoare, detinutul povesteste: “Pana acum am fost obisnuiti sa traim printre plosnite, sobolani, pureci, igrasie si mucegai. Mai nou a aparut un nou colocatar, celulele au fost invadate de mii de lacuste.

Alaturat va trimit un exemplar din acest nou parazit ”.

Conform site-urilor de specialitate, miriapodele se hranesc cu gandaci si alte insecte si apar in habitatele cu exces de umiditate, in special in cladirile vechi, cu pereti crapati si fundatiile inundate unde exista invazii de insecte mai mici, pe care acestea le vaneaza. Desi nu sunt periculoase penrtru om, muscatura lor este foarte dureroasa, cauzand dureri severe, amorteala si inflamatii, deoarece acestea sunt veninoase.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Printre cei care traiesc sub teroarea acestor miriapode uriase este si Dan Diaconescu. Fostul patron al OTV a fost mutat de curand la Jilava, de la Penitenciarul Rahova, pentru ca aceasta inchisoare are regim semi-deschis. Tot la Jilava se mai afla si Giovani Becali si dinamovistul Cristi Borcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si