Misiunea Radio Impuls și a partenerului său care a sprijinit cea de-a treia ediție a campaniei “Facem Școala Bine” a ajuns la final, iar ascultătorii Radio Impuls au avut o contribuție uriașă la această realizare. 

Citește și: “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, în curând la Kanal D2 și Radio Impuls!

Ștefan Coroian, prezentatorul emisiunii “Uzina de dume” de la Radio Impuls, este cel care a câștigat, pentru Școala Gimnazială Nr.

5 din Săcele, premiul pus la bătaie în această ediție a campaniei “Facem Școala Bine” – dorarea unei școli cu panouri fotovoltaice de ultimă generație.

Mai multe școli din țară au participat la concursul “Facem Școala Bine”, fiecare dintre acestea fiind atribuite unei emisiuni din portofoliul Radio Impuls.   Internauții și fanii Radio Impuls au fost cei care au ales școala câștigătoare.  

Citește și: Radio Impuls pleacă în caravană! “România, dă mai tare! Vocea ta e în difuzoare!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru Școala din Săcele, campania dezvoltată de Radio Impuls este un sprijin extraordinar. Dotarea cu panouri fotovoltaice, oferite de  www.parapet.ro, le-a creat copiilor Școlii Gimnaziale nr.5 Săcele un confort sporit, fiind un ajutor extraordinar pentru  infrastructura școlii.

Citește și: Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Aripi frânte”

“Salvează foarte mulți bani pentru plata utilităților(…) Acești bani îi putem folosi în alte scopuri, să mai reparăm ceva, să mai cumpărăm pentru dotarea școlii. Foarte, foarte mult ne ajută aceste panouri… Când am aflat că da, gata, s-a dat stop vot și școala noastră a ieșit câștigătoare a fost un entuziasm de nedescris, copiii au fost foarte fericiți…Suntem recunoscători că se implică în proiectele educaționale, îi încurajez să susțină școala pentru că merită, iar aceste concursuri care sunt

organizate de ei sunt o adevărată binecuvântare pentru o școală”,  a spus Iuliana Tomos, Directorul Școlii Gimnaziale Nr. 5 Săcele.

Ștefan Coroian, prezentatorul emisiunii Uzina de Dume, se poate declara acum mulțumit alături de colegii săi de la Radio Impuls. Copiii și dascălii de la Școala din Săcele vor avea condiții mult mai bune în care să își desfășoare activitatea.

Citește și: Matinalii de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, amintiri de 1 Mai. Luni, de la ora 07:00, nu pierdeți premiera matinalului difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls

 “E o bucurie faptul de a face binele acesta pe care colegii mei de la Radio Impuls au inițiat-o. Este o campanie made by Radio Impuls și când vezi rezulatul, faptul că o școală care chiar are nevoie de aceste panouri, nu poate fi decât o mare bucurie, mai ales când întâlnești și profesori extraordinari. Celor care s-au implicat în această campanie le mulțumesc foarte mult; și să continuăm”,  a spus Ștefan Coroian, prezentatorul emisiunii “Uzina de Dume”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ca să vorbim despre comunități sustenabile trebuie să începem de la bază, de la educație. O școală care își acoperă consumul de energie electrică din surse “verzi”, prin propria centrală fotovoltaică, înseamnă un mediu înconjurător mai curat și o lecție deschisă de sustenabilitate pentru elevii săi. Ne bucurăm să fim parte din această experiență, în calitate de dezvoltator și finanțator al proiectului”,  au declarat reprezentanții parapet.ro.

Citește și: VIDEO- Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media Internațional, premiat pentru Inovație în Media, la Gala Capital- Excelență în Management 2023

Echipa Radio Impuls, alături de ascultătorii radioului și partenerii acestuia se vor implica în continuare în echiparea adecvată a școlilor, prin intermediul campaniei “Facem Școala Bine”, iar copiii și dascălii vor fi beneficiarii acestor eforturi comune, făcute pentru comunitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si