Close sidebar
Close sidebar

Campionatul Mondial de fotbal 2018. Au fost identificate cele 5 cauze care au dus nationala Argentinei la dezastru!

Nationala lui Messi are sanse reduse sa se califice in optimi dupa ce a pierdut clar in fata Croatiei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Presa spaniolă nu este surprinsă de iminenta eliminare a Argentinei din grupele Cupei Mondiale. Jurnaliştii de la Marca au făcut radiografia dezastrului "pumelor" şi au identificat cinci cauze ale rezultatelor slabe ale naţionalei sud-americane de la turneul final din Rusia, 1-1 cu Islanda şi 0-3 cu Croaţia.

Presa spaniola, citata de digisport.ro, a identificat cele 5 cauze ale situatiei dramatice in care a ajuns nationala Argentinei dupa esecul drastic, 0-3, suferit in fata Croatiei. In prezent, sud-americanii trebuie sa tina pumnii stransi pentru Nigeria, care disputa astazi un meci crucial impotriva Islandei. 

Prima dintre cauze este chiar cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur", Lionel Messi, care a fost "plasat la nivelul lui Maradona şi care are întotdeauna mult mai multe responsabilităţi decât restul jucătorilor. Contra Islandei a dat greş în momentul decisiv (n.r. ratarea penalty-ului), iar în faţa Croaţiei s-a rătăcit pe gazon, a intrat greu în posesia mingii şi, cel mai rău, şi-a coborât mâinile pentru că nu a găsit soluţii, iar dezamăgirea a preluat controlul asupra jocului său".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Portarul Willy Caballero, care a greşit grav la primul gol al Croaţiei, marcat de Ante Rebic în minutul 53, e o altă explicaţie a eşecului. "Mulţi s-au îndoit de oportunitatea prezenţei sale, iar acum au un motiv care le justifică acest sentiment", a scris Marca.

Selecţionerul Jorge Sampaoli este "cea mai uşoară ţintă. A preferat muşchii talentului şi, într-un lot care nu dispune de foarte multă calitate, este un lux pe care nu şi-l putea permite".

Surpriza lui Sampaoli din primul 11, Enzo Perez, n-a fost nici el iertat de Marca: "A fost oaspetele surpriză la înmormântarea <albiceleste>. Nimeni nu se baza pe el, însă a apărut între titulari".

Şi autorul singurului gol al Argentinei de până acum de la CM din Rusia, "Kun" Aguero, e printre cauzele dezastrulu i: "A marcat cu Islanda, dar contra Croaţiei a redevenit acel jucător inert din ultima perioadă din meciurile Argentinei.

Higuain a contribuit mai mult decât ele în primele sale cinci minute", noteaza digisport.ro, care citeaza ziarul Marca. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI