Close sidebar
Close sidebar

Cand a aflat ce a facut sotia cu banii trimisi de peste hotare, a ucis-o pe loc. Rudele sunt in stare de soc

O femeie in varsta de 59 de ani din Molova a avut parte de un sfarsit cumplit. La numai o zi dupa ce a revenit de la munca de peste hotare, sotul i-a devenit calau.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Crima odioasa in satul Palanca, raionul Stefan Voda. O femeie de 59 de ani a fost omorata de propriul sot, la numai o zi dupa ce acesta se intorsese din strainatate, acolo unde muncea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tragedia s-a produs in urma unui conflict izbucnit intre cei doi, iar motivul ar fi faptul ca femeia ar fi cheltuit toti banii pe care barbatul ii trimisese.  Initial, barbatul a declarat politiei ca femeia a murit, cazand jos, in urma consumului de alcool. Expertiza medico-legala a aratat, insa, ca decesul a survenit in urma unor lovituri aplicate in regiunea capului.

In cele din urma, el si-a recunoscut fapta si le-a povestit anchetatorilor ce s-a intamplat, Dupa ce i-a aplicat o bataie sora cu moartea,  barbatul si-a pus sotia in pat si a mers la culcare. Pe la doua noaptea, cand a vazut ca aceasta  nu misca, si-a anuntat fiica care l-a convins sa anunte politistii.
Barbatul a fost arestat si risca pana la 15 ani de inchisoare pentru fapta sa, relateaza impacttv.md.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI