Astfel, cercetatorii au ajuns la concluzia ca atat dusul de seara, cat si cel de dimineata au beneficii. Iata la ce concluzii au ajuns acestia!

Dusul de dimineata- este ideal atunci cand suntem intr-o perioada stresanta la munca sau sub presiunea de a fi creativi si inventivi. Dusul de dimineata poate incuraja creativitatea, te relaxeaza si in acelasi timp te si invioreaza. Imbunatateste circulatia, pulsul si elibereaza tensiunea.



"Dacă trebuie să rezolvi o problemă într-o manieră creativă şi te-ai tot frământat, dar nu ai putut veni cu o soluţie, atunci ar trebui să-ţi iei puţin gândul de la ea, în timp ce te relaxezi sub duş", spune Shelley Carson, lector de Psihologie la Harvard.

Dusul de seara- reduce tensiunea si stresul, reduce deasemenea si nivelul de cortizol. Asta inseamna ca este un mod excelent de relaxare dupa o zi incarcata si ii ajuta pe care care le este greu sa adoarma.

"Acea răcire rapidă a corpului după ce ieşi de la duş tinde să fie un inductor natural de somn. Deci este un mod frumos de a-ţi păcăli corpul că este momentul să meargă la culcare", spune Christopher Winter, doctor la Academia Americană de Medicină a Somnului

Pe de alta parte, dermatologii spun ca dusurile facute seara ajuta la mentinerea pielii curate, iar dusurile de dimineata sunt potrivite pentru oamenii cu tenul gras, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si