Close sidebar
Close sidebar

Când încep reducerile de toamnă-iarnă pentru sezonul 2024-2025 în mall-uri?

Află când încep reducerile de toamnă-iarnă pentru sezonul 2024-2025 în mall-uri!

Andreea Stoica,

Reducerile de toamnă-iarnă pentru sezonul 2024-2025 în mall-uri

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sezonul reducerilor de toamnă-iarnă 2024-2025 este un moment foarte așteptat de cumpărători, oferind ocazia de a cumpăra haine, încălțăminte, electronice, electrocasnice, accesorii și alte produse la prețuri avantajoase.

Tradițional, reducerile încep cu Black Friday în noiembrie și continuă în decembrie și ianuarie, culminând cu perioada de Lichidări de Stoc.

Black Friday – Startul neoficial al reducerilor

Black Friday, programat pe 8 noiembrie 2024, marchează începutul sezonului de reduceri pentru multe centre comerciale și magazine din România. Deși este asociat inițial cu o singură zi, evenimentul se extinde pe parcursul întregului weekend și uneori chiar pe durata unei săptămâni.

În această perioadă, cumpărătorii pot profita de discounturi considerabile la o gamă largă de produse, de la articole vestimentare până la electronice și accesorii de sezon.

Citește și: Ce magazine au anunțat promoții de Black Friday 2024. Lista retailerilor din România care participă la Vinerea Neagră

Reduceri în luna decembrie – Sezonul cadourilor

La începutul lunii decembrie și până la Crăciun, mall-urile din România organizează reduceri pentru a atrage cumpărători care sunt în căutarea cadourilor.

Acesta este un moment ideal pentru achiziția articolelor vestimentare și de sezon la prețuri reduse. Reducerile pentru colecțiile de toamnă-iarnă pot ajunge la 20-50%, iar promoțiile de Crăciun includ și pachete speciale de cadouri.

Citeste si: Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: O vedetă OnlyFans a anunțat că se retrage după 3 ani și 67 de milioane de dolari câștigați. Apoi s-a răzgândit- antena3.ro

Reducerile de toamnă-iarnă pentru sezonul 2024-2025 în mall-uri

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: VIDEO Pregătirile pentru sărbători sunt în toi! Orașe gata de Crăciun, pârtii înverzite

Reduceri de iarnă – Perioada de după Crăciun și începutul anului 2025

După Crăciun, multe mall-uri continuă cu o a doua rundă de reduceri ce durează până în ianuarie. Această perioadă este marcată de reduceri avantajoase la produse pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.

Reducerile de toamnă-iarnă pentru sezonul 2024-2025 în mall-uri

[Sursa foto: PixaBay]

Reducerile de tip Lichidări de Stoc din ianuarie- februarie 2025

Reducerile de Lichidări de Stoc sau Soldări încep, de obicei, între 10 și 15 ianuarie și continuă până la sfârșitul lunii februarie, când noile colecții de primăvară încep să fie introduse în magazine. Această etapă a reducerilor este caracterizată de discounturi substanțiale pentru produsele de iarnă, întrucât magazinele caută să elibereze spațiu pentru articolele din noul sezon de primăvară-vară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI