Close sidebar
Close sidebar

Cand incepe postul Craciunului. Ce nu ai voie sa faci in perioada aceea. E pacat mare

Mai este foarte putin si toti credinciosii vor intra in postul Craciunului, post care tine 40 de zile si care incepe in data de 15 noiembrie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta perioada este una a curatatii trupesti si sufletesi. In perioada de 40 de zile de post, credinciosii nu trebuie sa consume carne, branza, oua, in timp ce in zilele de miercuri si de vineri se consuma numai mancare fara ulei si fara vin.

In perioada postului mai exista zile de dezlegare la untelemn si vin, in special in zilele de marti si joi, sau chiar dezlegare la peste, mai mult sambetele si duminicile.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Zilele in care este dezlegare la peste sunt zilele de 16,22,23,24,25,30 noiembrie si zilele de 4,5,6,7,9,12,13,17 decembrie, dar si in zilele cu sfinti insemntai.

Postul se sfarseste in ziua de Craciun, atunci cand credinciosii pot sa manance "de dulce".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI