Close sidebar
Close sidebar

"Cand mor, sa ma arunce la groapa de gunoi, sa ma manance cainii!" Ultima dorinta a lui Leon Danaila este infioratoare

Ultima dorinta a academicianului Leon Danaila, unul dintre cei mai mari neurochirurgi pe care i-a dat medicina romaneasca, te lasa fara cuvinte. Modest, asa cum a trait toata viata, medicul nu vrea o inmormantare fastuoasa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cand mor, sa ma arunce intr-o masina de REBU, sa ma duca la groapa de gunoi sa ma manance cainii, ca sa fiu de folos cuiva si dupa moarte. Cum am fost in timpul vietii, asa vreau sa fiu si dupa moarte. Nu vreau flori, nu vreau discursuri, nu vreau plimbari pe la toate sectiile, nu vreau nimic. Sa faca asa cum am zis eu. Asta e dorinta mea", a declarat Leon Danaila pentru evz.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acad. prof. dr. Leon Danaila este considerat in mediile academice internationale cel mai bun neurochirurg din Europa si figureaza alaturi de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului 21. Dupa 30 de ani de studii si cercetari a descoperit o noua celula in creier.

Mi-am ales cariera de medic pentru a darui cu generozitate si dragoste sanse de viata tuturor oamenilor suferinzi.

Profesia medicala are o dubla origine: cereasca si pamanteana. Tara care nu are medici suficienti trebuie sa-si dubleze cimitirele“, spune academicianul. A scazut rata mortalitatii in operatiile pe creier de la 50-60% la doar 3-4%, a introdus microscopul operator si a fost primul in Romania care a facut operatii pe creier cu laser.

Interviul complet AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI