Dan Bittman spune că, probabil, se va vaccina, dar vrea să facă o singură doză de vaccin, de aceea va opta pentru serul  Johnson& Johnson.

Mă voi vaccina, probabil, o voi face când voi fi lămurit cu privire la efectele benefice ale vaccinului. Oricum, dacă e, o voi face cu Johnson& Johnson, nu o voi face cu vaccinurile de la Pfizer sau Moderna.

Aștept să văd ce se mai întâmplă cu tratamentul, dar, probabil, mă voi vaccina, dar vreau să fac o singură doză, de aceea voi alege să o fac cu Johnson& Johnson ”, a declarat Dan Bittman pentru Fanatik.ro.

Citeste si: De ce nu consumă Raed Arafat carne?! Mâncarea preferată a secretarului de stat

Dan Bittman: ”Cred că și vaccinul AstraZeneca este foarte bun, dar sunt discuții politice" 

Vaccinurile tradiționale sunt cel puțin la fel de bune ca și cele care sunt acum subiectul unor discuții cu privire la noile tehnologii, consideră Dan Bittman.

Eu cred că și AstraZeneca este foarte bun, dar lucrurile legate de vaccinul acesta sunt politice. Adică, Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană, iar acum cei din UE și-au încordat mușchii la ei, de aceea sunt discuțiile acestea ”,

a mai spus Dan Bittman.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din Italia a primit 6 doze de vaccin Pfizer. Ce a urmat după asta

Dan Bittman, gest neașteptat la emisiunea cu Denise Rifai

Dan Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D, la sfârșitul anului trecut, și a surprins pe toată lumea când i-a dăruit jurnalistei un inel.

Dan Bittman, chiar în mijlocul emisiunii, a scos din buzunar o cutiuță de bijuterii și i-a dăruit un inel lui Denise Rifai. Gestul său a avut o explicație, și a fost legat de celebra melodie ”Ți-am dat un inel”.

Dan Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D, la sfârșitul anului trecut, și a surprins pe toată lumea când i-a dăruit jurnalistei un inel.[Sursa foto: Kanal D]

Se știe că versurile melodiei sunt inspirate dintr-o poveste de dragoste tristă a cântărețului, care a dăruit un inel unei femei care l-a pierdut! De altfel,  Denise Rifai l-a întrebat pe Dan Bittman  câte inele a oferit de-a lungul vieții. A fost momentul în care artistul a surprins-o pe jurnalistă.

Citeste si:  Dan Bittman, probleme mari de sănătate: "Nu puteam sa cant nici macar o piesa"

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

”În emisiunea dv au fost milionari, miliardari, dar nu a venit unul măcar o dată cu o floare la Denise Rifai. Este dreptul meu de a negocia și de a nu spune, din bun simț, câte inele am dat și cui. Mai ales cel despre care am făcut piesa (n.red. ”Ți-am dat un inel”). Nu pot să-i spun numele, deși lucrurile sunt cunoscute, dar nu pot pentru că e căsătorită", a declarat Dan Bittman la Kanal D. 

Deși e o melodie veselă, pe care toată lumea dansează,  Dan Bittman a povestit  în urmă cu ceva timp că versurile ei spun o poveste tristă. ”Dacă îl cânți într-o altă tonalitate și în alt tempo, devine dintr-odată o piesă foarte tristă, care spune o poveste la fel de tristă. Este o întreagă poveste de dragoste consumată la începutul anilor 90. A fost unul dintre puținele momente din viața mea în care am vrut să fac pasul acesta și nu a fost să fie așa. Ne-am despărțit”, a povestit Dan Bittman într-un interviu mai vechi, despre povestea din spatele melodiei ”Ți-am dat un inel”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si