Close sidebar
Close sidebar

Când vine marele cutremur în România? INFP în alertă

Românii se așteaptă de mult să aibă parte de un cutremur major, mai ales că în ultimul timp, țara noastră a tot fost zguduită de mici seisme.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În ultimele două luni, specialiștii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului au declarat că au avut loc 20 de seisme în țara noastră, cele mai multe având loc în Vrancea.

Citeste si: Nelson Mondialu a vorbit cu familia Biancăi de la Puterea Dragostei! Cum a decurs discuția dintre ei: "Toate neamurile ei mi-au scris"

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Cum sună noua melodie a lui Culiță Sterp! În clip apare și Carmen de la Sălciua, fosta lui soție

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în lacrimi! ”Nu mai suport! Nu înțeleg de ce colegele fetei mele dau declarații abia la șase luni de la dispariția ei”

Cel mai puternic cutremur a înregistrat 3,6 grade pe scara Richter.
În urmă cu un an, când România trecea la ora de iarnă, a avut loc cel mai puternic seism din ultimii ani, cu o magnitudine de 5.8 pe scara Richter.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI