În timp ce oamenii se sufocă din cauza temperaturile caniculare, CFR Călători a anunțat că trenurile își vor reduce viteza cu 23 de kilometri pe oră. Măsurile de limitare a vitezei de circulație pe anumite rute sunt necesare pentru a menține siguranța călătorilor.

Citește și: Urmează două zile de foc pentru România! Se vor înregistra temperaturi extreme de 50 de grade la soare. Au fost emise două coduri roșii

CFR anunță că trenurile vor circula cu viteză redusă

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Într-adevăr, canicula provoacă neplăceri și în rândul celor care circulă cu trenul zilele acestea. Noi ne aflăm acum în Gara de Nord, unde la această oră sunt foarte mulți turiști care pleacă la munte, la mare sau, din contră, care încearcă să ajungă înapoi acasă.

CFR Călători a anunțat că  va limita viteza trenurilor din cauza caniculei. Mai exact, viteza lor se va reduce cu 23 de kilometri pe oră față de viteza normală pentru că șinele se vor încinge la peste 50 de grade Celsius.

Care sunt rutele vizate? Ei bine, vorbim despre regionala București, regionala Timișoara, Cluj, dar și Iași.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si