Obiceiul ciudat al unei tinere in varsta de 20 de ani din India o adusese pe aceasta in pragul mortii. Ea nu mai putea manca, vomita des si avea dureri cumplite de stomac.
In cele din urma, cand a ajuns sa cantareasca doar 30 de kilograme, fata a cerut ajutorul medicilor.

Citeste si: Fetite gemene, abandonate la scurt timp dupa nastere. "Initial, am crezut ca sunt niste catelusi!", a declarat femeia care le-a descoperit

Medicii i-au facut o ecografie, iar ceea ce au vazut in stomacul tinerei i-a socat. O masa imensa de par care luase forma stomacului si care se extinsese prin duoden in intestinul subtire.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tanara le-a spus doctorilor ca obisnuieste sa-ai manance de foarte mult timp parul. Acesta a ajuns in stomac, unde a format o bila de 25 de centimetri lungime, cu un diametru de 12 centimetri. Din cauza acesteia, fata nu mai putea manca, slabise enorm si avea durere cumplite de stomac.

Tanara sufera de sindrum Rapunzel, o tulburare rara care consta in dependeta de a consuma par, fie ca este vorba de cel propriu, al papusilor sau al periilor.
Fata a fost supusa unei interventii chirurgicale, iar medicii i-au extras bila imensa de par din stomac, scrie Daily Mail.

Foto: Newslions/SWNS.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si