Victima se afla in masina cu baiatul sau, care era la volanul masinii. Tanarul nu a observat ca masina din fata sa a semnalizat stanga si a intrat in depasire, izbind in lateral celalalt automobil, care era condus de cantareata de muzica populara, Madalina Mirza. Mama soferului, care se afla pe bancheta din spate, a murit in urma accidentului, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Madalina Mirza se afla in masina impreuna cu bunica si sora ei, de 10 ani. Ea ar fi semnalizat virajul la stanga, dar soferul din spate, baiatul de 22 de ani, nu a observat semnalul si a intrat grabit in depasire si a izbit lateral masina.

"Interpreta de muzica populara a fost transportata la spitalul din Beclean, din judetul Bistrita Nasaud, iar fiul si sotul victimei, la spitalul din Dej. Toti se afla acum in afara oricarui pericol. Politistii urmeaza sa stabileasca cine se face responsabil de nenorocirea produsa", a spus plt. maj. Cristian Pop, ISU Beclean.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si